Annonse

– Fikk kampen inn i vårt spor


Foto: Glenn Faannessen

Fredrikstad er nok mest fornøyde med å få med seg ett poeng fra Sparebanken Sør Arena og for Andrea Loberto var det godt å se spillere som var lojale overfor kampplanen.

– Vi visste hva vi måtte gjøre og vi visste at dette kom til å bli en kamp der vi måtte ligge lavt. Det fungerte bra i starten. Start ønsket selvsagt å gå ut i hundre. Vi klarte å dempe den entusiasmen, sier Loberto til KRS247.

– Hva kan vi forvente?
– Vi har nok hatt minst kontinuitet både i administrasjonen og blant spillere og vi visste at vi ikke kom til å bli ferdige til 2. april, så vi kommer til å bli gode i løpet av sesongen. I bunn ligger det et hardtarbeidende lag, forteller treneren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer