Annonse

Fikk endelig trepoengeren de har ventet på


Foto: Glenn Faannessen

Elverum føler selv de har spilt godt de siste kampene, men har hatt marginer mot seg for å kunne få resultater etter sitt gode arbeid. Nå har hedmarkingene sin egen skjebne i OBOS-ligaen i egne hender.

– Vi måtte gå inn til kampen med full innstilling, ofre oss i dueller i begge bokser og det synes jeg vi lykkes bra med i hele kampen, sier Jonas Enkerud til KRS247.

Han var festbremsen som satte inn kampens eneste mål med hodet etter 23 minutters spill. Og stemningen i laget er naturlig nok god.

– Vi er glad for at vi har fått tre poeng i dag og satt oss i en bra posisjon før den siste runden. Nå er det opp til oss selv. Det blir nok bra neste helg, sier Enkerud som likevel ser noe de kunne vært bedre på i dag.

– Vi varierte på å stå høyt, men måtte passe på at vi ikke ble for passive da vi lå lavt. Vi kunne ha utnyttet kontringene vi fikk bedre, sier spissen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer