Annonse

Fikk 50.000 til funksjonshemmede


Helge Konradsen poserer sammen med andre representanter fra Vigør pluss jurymedlemmene Kjell Johnsen, NFF Agder og Robert Eikheim, Canal Digital - Foto Håkon Raa, ikstart.no

I forbindelse med kampanjen GIR TILBAKE, ble Vigør tildelt 50.000 kroner i pausen under kampen mellom Start og Haugesund på Sparebanken Sør Arena i går kveld. Pengene skal brukes til å starte et lag for funksjonshemmede barn.

– Dette er helt fantastisk. 50.000 betyr ekstremt mye for oss. Vi skal sørge for at pengene kommer til god nytte, sier styremedlem Helge Konradsen i Vigør i en pressemelding.

Han er en av initativtakerne til et småguttelag for barn med fysiske funksjonshemminger i Vigør.

– En mor til en av spillerne tok kontakt med klubben rett etter sommeren. Sønnen hadde spilt på aldersbestemte lag opp gjennom og mestret kanskje ikke nivået like bra lengre, så da ville vi at han skulle få muligheten til å spille fotball, og på den måten opprettet vi et eget lag, forklarer Konradsen.

Juryen bestående av IK Start, Norsk Toppfotball, Agder Fotballkrets og Canal Digital synes klubben fra Hellemyr var en verdig vinner.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer