Annonse

Fernando Paniagua ferdig i Start


Foto: Roy Emanuelsen

Costaricaneren Fernando Paniagua er enig med Start om å terminere kontrakten de to partene i mellom. Han reiser nå tilbake til hjemlandet, etter et år i klubben.

– Dette er blitt en god og riktig løsning for alle parter. Jeg ser frem til å dra hjem til familie og venner i Costa Rica. Samtidig var det tøft å ta farvel med spillerne og de andre i klubben. Jeg har fått mange gode venner gjennom tiden i Norge, sier Fernando Paniagua ikstart.no.

Tidligere denne uken ble de to andre costaricanerne, Bismark Acosta og Jorge Alejandro Castro, klare for Brann – Castro på lån ut året og Bismarck med permanent overgang. De to kom etter opprykket i 2012, mens Paniagua kom til Start foran fjorårets sesong. Han fikk i alt 12 kamper fra start i fjor, flesteparten av de på vårdelen av sesongen.

Paniagua forlater nå Start med tungt hjerte.

– Jeg brukte noen minutter for å takke alle sammen. Det var virkelig trist, men slik er fotballen. Og det vet vi spillerne bedre enn noen andre, sier midtbanespilleren.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, er fornøyd med måten midtbanespilleren har opptrådt de siste ukene.

– Fernando har vært profesjonell og løsningsorientert i den situasjonen som har oppstått. Det er flere forhold som gjør at dette er den beste løsningen for han og oss. Samtidig er det leit å miste enda en fin og humørfylt type. Vi ønsker Fernando lykke til videre og takker for det han har bidratt med på banen og i Start-miljøet, sier Even Øgrey Brandsdal.

Han reiser tilbake til venner og familie i Costa Rica på tirsdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer