KRS247.no

Henter værvarsel...

Fernando Paniagua ferdig i Start

Costaricaneren Fernando Paniagua er enig med Start om å terminere kontrakten de to partene i mellom. Han reiser nå tilbake til hjemlandet, etter et år i klubben.

– Dette er blitt en god og riktig løsning for alle parter. Jeg ser frem til å dra hjem til familie og venner i Costa Rica. Samtidig var det tøft å ta farvel med spillerne og de andre i klubben. Jeg har fått mange gode venner gjennom tiden i Norge, sier Fernando Paniagua ikstart.no.

Tidligere denne uken ble de to andre costaricanerne, Bismark Acosta og Jorge Alejandro Castro, klare for Brann – Castro på lån ut året og Bismarck med permanent overgang. De to kom etter opprykket i 2012, mens Paniagua kom til Start foran fjorårets sesong. Han fikk i alt 12 kamper fra start i fjor, flesteparten av de på vårdelen av sesongen.

Paniagua forlater nå Start med tungt hjerte.

– Jeg brukte noen minutter for å takke alle sammen. Det var virkelig trist, men slik er fotballen. Og det vet vi spillerne bedre enn noen andre, sier midtbanespilleren.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, er fornøyd med måten midtbanespilleren har opptrådt de siste ukene.

– Fernando har vært profesjonell og løsningsorientert i den situasjonen som har oppstått. Det er flere forhold som gjør at dette er den beste løsningen for han og oss. Samtidig er det leit å miste enda en fin og humørfylt type. Vi ønsker Fernando lykke til videre og takker for det han har bidratt med på banen og i Start-miljøet, sier Even Øgrey Brandsdal.

Han reiser tilbake til venner og familie i Costa Rica på tirsdag.