KRS247.no

Henter værvarsel...

Ferdig som Start-trener

Dagen etter 17. mai kommer avsløringen om at Start må se seg om etter en ny trener. Mark Dempsey og klubben har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Laget ligger sist på tabellen og Dempsey har selv uttrykt misnøye tidligere på at spillerne tilsynelatende ikke har respondert godt nok i forhold til hans spillefilosofi.

– Etter lange, åpne og ærlige diskusjoner med Mark har vi kommer til enighet om å avslutte samarbeidet. Det er med tungt hjerte. Vi har hatt samtaler de siste dagene og konkluderte idag med at vi går hver vår vei, sier Tor Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens nettside.

– Jeg så i byen i går (på 17.mai) hvordan jeg og spillerne ble tatt i mot. Denne byen fortjener et fotballag å være stolt av, og det har vi ikke klart å gi dem. Jeg håper virkelig at de får det, sier Dempsey.

Han er skuffet, men samtidig glad for å ha fått muligheten til å være trener for en så flott klubb som Start. Dempsey er sikker på at resultatene vil komme etter hvert.

Det er grunn til å tro at det blir Mick Priest og Joey Hardarson som kommer til å lede Start i hjemmekampen mot Bodø/Glimt på 2. pinsedag.