Annonse

Ferdig som Start-trener


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Dagen etter 17. mai kommer avsløringen om at Start må se seg om etter en ny trener. Mark Dempsey og klubben har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Laget ligger sist på tabellen og Dempsey har selv uttrykt misnøye tidligere på at spillerne tilsynelatende ikke har respondert godt nok i forhold til hans spillefilosofi.

– Etter lange, åpne og ærlige diskusjoner med Mark har vi kommer til enighet om å avslutte samarbeidet. Det er med tungt hjerte. Vi har hatt samtaler de siste dagene og konkluderte idag med at vi går hver vår vei, sier Tor Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens nettside.

– Jeg så i byen i går (på 17.mai) hvordan jeg og spillerne ble tatt i mot. Denne byen fortjener et fotballag å være stolt av, og det har vi ikke klart å gi dem. Jeg håper virkelig at de får det, sier Dempsey.

Han er skuffet, men samtidig glad for å ha fått muligheten til å være trener for en så flott klubb som Start. Dempsey er sikker på at resultatene vil komme etter hvert.

Det er grunn til å tro at det blir Mick Priest og Joey Hardarson som kommer til å lede Start i hjemmekampen mot Bodø/Glimt på 2. pinsedag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer