Annonse

Ferdig i Start


Arkivfoto: Pål Lomeland

IK Start og Austin Ikenna er enige om å avslutte kontrakten til nigerianeren. Han kom til klubben sensommeren 2015 og må nå finne seg en annen klubb.

Det skriver IK Start på sine nettsider.

– Jeg kommer til å savne gutta – de har vært som en familie for meg. Det er også mange supportere og folk rundt klubben som jeg har blitt glad i. Jeg ønsker Start alt godt og håper laget gjør det godt fremover, sier Ikenna til ikstart.no

Administerende direktør Even Øgrey Brandsdal forklarer termineringen av kontraktsforholdet med at Ikennas muligheter for spilletid var veldig små.

– Vi har sammen funnet ut at den beste løsningen derfor er å avslutte kontrakten før tiden. Austin [Ikenna] er en lojal, real og treningsvillig kar og vi håper han lykkes i sin videre satsning som fotballspiller, sier Øgrey Brandsdal.

Ikenna fikk 10 A-lagskamper for Start i løpet av de 18 månedene han var i klubben.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer