Annonse

– Får håpe de ikke er altfor gode


Arkivfoto: Glenn Faannessen

En ting som Start og Strømsgodset har til felles, er at de begge ikke spiller i cupen lenger. Drammenserne ble slått ut av 3. runde i cupen mot Kvik Halden på onsdag. Gudmundur Kristjansson håper de ikke er for revansjesugne når de kommer til Sparebanken Sør Arena i kveld.

– De har jo slitt litt, tapte jo 4-0 mot Haugesund og tapte i cupen, så jeg er spent på hvordan de blir mot oss, sier «Gummi» til KRS247 og håper de ikke viser seg altfor gode mot Start.

Strømsgodsets tap mot Haugesund i 10.runde førte til trenerbytte og ga laget ny energi mot Lillestrøm forrige søndag, men gleden ble kortvarig da Kvik Halden fra Oddsenligaens avdeling 2 satte en stopper for cupen med en 4-2-seier.

– Men vi vet hva som møter oss, nemlig et ballsikkert lag som liker å angripe med mye folk og det kan vi utnytte, sier Kristjansson og mener også at Haugesund-kampen hadde mye de kan ta med seg.

– Det er sånn vi må jobbe i hver gang, jobbe mye mer for hverandre og holde ballen mer i laget, det blir viktig mot Godset. Det blir også viktig med kontringer, sier han.

Start-Strømsgodset har avspark i kveld kl. 18:00. Vi starter oppladningen til kampen som vi sender direkte på Radio Sør fra klokken 17:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer