KRS247.no

Henter værvarsel...

– Får håpe de ikke er altfor gode

En ting som Start og Strømsgodset har til felles, er at de begge ikke spiller i cupen lenger. Drammenserne ble slått ut av 3. runde i cupen mot Kvik Halden på onsdag. Gudmundur Kristjansson håper de ikke er for revansjesugne når de kommer til Sparebanken Sør Arena i kveld.

– De har jo slitt litt, tapte jo 4-0 mot Haugesund og tapte i cupen, så jeg er spent på hvordan de blir mot oss, sier «Gummi» til KRS247 og håper de ikke viser seg altfor gode mot Start.

Strømsgodsets tap mot Haugesund i 10.runde førte til trenerbytte og ga laget ny energi mot Lillestrøm forrige søndag, men gleden ble kortvarig da Kvik Halden fra Oddsenligaens avdeling 2 satte en stopper for cupen med en 4-2-seier.

– Men vi vet hva som møter oss, nemlig et ballsikkert lag som liker å angripe med mye folk og det kan vi utnytte, sier Kristjansson og mener også at Haugesund-kampen hadde mye de kan ta med seg.

– Det er sånn vi må jobbe i hver gang, jobbe mye mer for hverandre og holde ballen mer i laget, det blir viktig mot Godset. Det blir også viktig med kontringer, sier han.

Start-Strømsgodset har avspark i kveld kl. 18:00. Vi starter oppladningen til kampen som vi sender direkte på Radio Sør fra klokken 17:00.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209221752″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]