Annonse

Får det ikke til å stemme i serien


Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Pål Lomeland

Vindbjart opplevde en voldsom opptur da Start ble knust på Moseidmoen i cupen. I serien går det ikke fullt så greit. Etter fem spilte kamper står laget var Vennesla med fattige tre poeng, uten seire og med to tap på rappen.

– Vi har vært udyktige i noen kamper, og i andre har vi ikke hatt marginene med oss. Det siste kommer til å jevne seg ut i løpet av sesongen. Vi har vist at vi har et høyt toppnivå inne, sier Vindbjarttrener Steinar Skeie til KRS247.

Forrige serierunde endte i et fortjent tap mot opprykkskandidat Ullensaker/Kisa, og nå ligger Vindbjart 10 poeng bak laget fra Jessheim. Før sesongen har Skeie uttalt at laget har lyst til å rykke opp, men han innrømmer at det nå ser mørkt ut.

– Vi har sagt at vi tror vi er gode nok. Nå ser det jo ikke helt slik ut nå, men er vi gode nok så er vi jo det. Kampen mot Ullensaker/Kisa tapte vi fortjent, men i de andre kampene kunne vi fort ha vunnet.

Cupsensasjonene sliter

På plassen bak Vindbjart, finner vi et annet lag som sjokkerte et Tippeligalag i cupen. FK Fyllingsdalen ligger på nest siste plass, og skal møte Molde i cupen etter å ha slått ut Haugesund. Senja tapte denne helgen mot Finnsnes, og har fire poeng på sine fem første kamper. Gjøvik/Lyn, som slo ut Vålerenga, har tre poeng på fem kamper. Skeie håper og tror nå at selvtilliten i Vindbjart holder.

– Den kan vi miste om vi ikke presterer. Samtidig fikk vi egentlig ikke den voldsomme nedturen etter Startkampen, for vi spilte gode kamper i etterkant.

Hør hva Skeie mener om Vindbjarts planer for spillet resten av sesongen, og hva han synes om Jerv og Start så langt i sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer