KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fantastisk god bortekamp

Det er en fornøyd Start-trener som møter pressen etter at Start har vunnet det tredje lokaloppgjøret denne sesongen. Denne gangen ble Jerv slått 3-1 på Levermyr etter en fartsfylt 1. omgang og en avslutning som innbytterne stod for.

– Vi får et tidlig overgangsmål og gjør en bra bortekamp, innledningsvis så har Jerv litt ball og Wichmann får litt for mye plass, så han står og strør litt pasninger, men vi får justert presset vårt litt og blir litt tøffere i trynet og da får vi brukt de ferdighetene som vi har i laget. Det er veldig bra, sier Steinar Pedersen til KRS247.

Til tross for at det ble ett baklengsmål, er det likevel mye skryt å hente for Starts forsvar og spesielt Tapio Heikkilä og kaptein Simon Larsen.

– De viste imponerende duellspill, de posisjonerer seg bra og Gummi blir flyttet ned der på slutten for å ta ut Glenn når de flyttet han opp, så Flóki er inne og spiller litt sentral midtbane, og vi gjør de justeringene vi må gjøre, og de håndterer det luftskytset som kommer fra Jerv på slutten på en veldig bra måte, sier treneren som også fikk se at innbytterne klarte å levere.

– Adnan [Hadzic] har sett veldig bra ut i det siste og er på vei i riktig retning. Og vi trengte litt hjelp til Eirik på siden der i forhold til mye innlegg fra venstre, så vi skal bare fortsette å jobbe knallhardt med de tingene der, og det at Jens [Kristian Skogmo] kommer inn og slår Adnan og Adnan klinker ballen i mål, det blir ikke bedre enn det, sier Pedersen.