KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fantastisk glede

Hovedtrener for Start Bård Borgersen var en av veldig mange glade sørlendinger på Sparebanken Sør Arena etter at hans lag hadde slått Jerv 3-1.

– Fantastisk glede. Glede på vegne av Start, på vegne av alle som jobber i Start. Folk har jobbet som svin, vi skulle gjøre mer med færre folk. Vi har hatt motgang, vi har fått pepper utenifra. All vår energi har måttet skapt selv.

Til pause stod det 1-1 etter mål av Andreas Hollingen for hjemmelaget og helt på tampen av den første omgangen så utligner nummer 33 for Jerv, Dennis Antwi. Borgersen var ikke fornøyd med å slippe inn mål så seint i den omgangen.

– Det var j*vlig irriterende, da hadde vi et godt utgangspunkt, men samtidig så var det ikke noe å gjøre med det.

Etter at kampen var ferdig, så hadde Start levert to helt forskjellige omganger med fotball.

-Vi er veldig gode i 2. omgang, og vinner fortjent, sier hovedtreneren.

Før kveldens kamp har det blitt skrevet og sagt mye om styrkeforholdene imellom de to sørlandslagene. Og mange har snakket om at Jerv hadde alt å vinne, og at Start hadde alt å tape.

– I Aust-Agder har alt bare vært glede, de har vært på en sky. Mens vi har måttet jobbe, jobbe, og jobbe. Og heldigvis til sluttet så sitter det, vi klarer å moblisere de siste 50 meterne av vår 3000-meter, sier Borgersen til krs247.no.