Annonse

– Fantastisk følelse


Foto: Glenn Faannessen

Aalesunds trener Trond Fredriksen var naturlig nok storfornøyd med å sikre en opptur etter mye intern uro etter en periode med manglende resultater. Han skryter av innsatsen.

– I dag var gutta gode i 60 minutter. Vi truet bakrom de første 15 og de siste 45 og vinner fortjent, sier Fredriksen til KRS247.

Han måtte se et lag under sterkt press i deler av kampen hvor Start hadde mange hjørnespark, men på benken hadde han 6/10 kontroll.

– Det er umulig å ha full kontroll, men vi er sterke foran mål og har mange som er flinke til å renske unna, forklarer treneren som er glad for å ha en spiller med etternavnet Riise på laget.

– Du vet at Riise-gutta tåler smerte. Han går ut og viser at han vil blø for laget og viser hva han er god for. Noe han også får kronet med et mål, sier Fredriksen som også skryter av at spillerne klarte å bygge seg opp i pausen etter at de lå under med ett mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer