KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fantastisk deilig

Det var en lettet Start-trener som snakket med pressen etter at Ullensaker/Kisa hadde blitt slått 2-1 i den 20. serierunden av OBOS-ligaen.

– Det er sånne poeng som dette som er utrolig viktige for oss. Det var ikke en utrolig vakker kamp, det er poengene som teller. Førsteomgangen er veldig god, men vi klarer ikke å få den tredje eller fjerde scoringen. Vi er gode offensive, men så blir vi litt passive i 1. omgang som gjør at de scorer, og så var det fullt kjør igjen, beskriver Steinar Pedersen til KRS247.

De 1023 som hadde kommet gratis inn på Jessheim stadion fikk se et hjemmelag som angrep med alt de hadde.

– Poenget er at de har ingenting å tape og alle man i angrep. Så klarer vi ikke å ta godt vare på sjansene vår e på kontring, men det er tre nydelige poeng.

Start har nå en luke på fire poeng ned til Sandnes Ulf og står med 40 poeng på tjue kamper.

– Det er sånn vi ønsker at det skal være. Nemlig å ta poeng jevnt og trutt, men det kommer jo tette, jevne kamper. Så har vi noen nøkkelkamper hjemme som er ekstra viktige, sier Pedersen.

Tromsdalen er neste motstander allerede på søndag hjemme på Sparebanken Sør Arena.

– De var bra mot Sandnes Ulf nå i midtuka. Men jeg håper vi har nok kvaliteter og trøkk igjen i oss til å vinne, sier treneren som også hadde tid til å skryte av leiesoldaten fra Brann som debuterte med scoring.

– At Steffen får den pangstarten er jo bare nydelig.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/345996672″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]