KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fantastisk comeback

Bunnoppgjøret på Nadderud mot Stabæk endte med uavgjort 1-1 og Start-trener Mark Dempsey får ikke rost spillerne godt nok over at de klarte å svare tilbake etter keepertabben som sendte bæringene i ledelsen midtveis i 2. omgang.

– Vi vant ett poeng i dag. Vi fikk en keeper ute med skade og kom under 1-0 i en kamp som betydde så mye, jeg synes de viste karakter og jeg føler vi var et mye bedre lag enn dem i 2. omgang. Vi var en større trussel og det var mer mening med våre angrep, sier Dempsey til KRS247.

Han hadde gjort flere endringer i lagoppstillingen i forhold til de som startet mot Rosenborg på søndag, og mot Haugesund må han gjøre flere endringer på grunn av blant annet gule kort.

– Helt unødvendig, fordi det vil koste oss nå. Damion (Lowe) går jo glipp av kampen på søndag, man bør jo helst ikke pådra seg for mange gule kort. Tobias sitt var helt tullete og det var derfor jeg måtte bytte ham ut, fordi han kunne fort gjort det en gang til og da hadde han blitt utvist. Så jeg tok han av for å unngå det og for å få på Kevin og se om vi fikk til noe på høyrekanten der, forteller treneren.

I tillegg til Jonas Deumeland, måtte også Kasper Skaanes ut med en smell like før pause og helt mot slutten av kampen gikk også Isaac Twum ned for telling.

– Vi får ta en opptelling på fredag og se hvor vi er hen på lørdag før vi gjør oss klar til en ny kamp på søndag mot min tidligere klubb. Det ser jeg frem til, sier Dempsey.

Hør hele intervjuet og flere intervjuer fra kampen her.