Annonse

– Fantastisk bra kamp


Foto: Glenn Faannessen

Det ble stilt mye spørsmål til Starts nykommere før sesongen. I dag svarte flere av de på tiltale og spesielt Ellot Käck som avsluttet et angrep som fort kan beskrives som makrellfotball etter fint samarbeid med en annen nykommer.

– Jeg ser bare at Kevin [Kabran] har ballen ute på kanten og prøver å løpe inn i boksen og da er det ikke så mye å lure på. Jeg bare dro til og den satt fint i bortre, forteller Käck til KRS247 om sin 3-0-scoring.

Han har fått spilletid på høyrekanten og har fått beskjed med å være med fremover i angrepene og trodde det kom til å bli en fulltreffer i 1. omgang for svensken også.

Det var rundt åtte minutter før pause at Käck hadde løpt helt fra sin backposisjon og kommet seg i bakrommet. Han fikk ballen fra Aron Sigurdarson og rundet Tromsøs keeper Kongshavn.

– Jeg skjøt og trodde den var inne, men så gikk den utenfor. Jeg er ikke vandt med den posisjonen, men det var veldig herlig å få til et mål i 2. omgang, sier Elliot Käck som tror stemningen selvsagt vil være god i spillergruppen etter en drømmestart med 4-1 mot Tromsø.

– Men vi kommer selvfølgelig til å holde beina godt plantet på jorden, for det er jo bare 1. serierunde, sier Käck.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer