KRS247.no

Henter værvarsel...

– Fantastisk bra kamp

Det ble stilt mye spørsmål til Starts nykommere før sesongen. I dag svarte flere av de på tiltale og spesielt Ellot Käck som avsluttet et angrep som fort kan beskrives som makrellfotball etter fint samarbeid med en annen nykommer.

– Jeg ser bare at Kevin [Kabran] har ballen ute på kanten og prøver å løpe inn i boksen og da er det ikke så mye å lure på. Jeg bare dro til og den satt fint i bortre, forteller Käck til KRS247 om sin 3-0-scoring.

Han har fått spilletid på høyrekanten og har fått beskjed med å være med fremover i angrepene og trodde det kom til å bli en fulltreffer i 1. omgang for svensken også.

Det var rundt åtte minutter før pause at Käck hadde løpt helt fra sin backposisjon og kommet seg i bakrommet. Han fikk ballen fra Aron Sigurdarson og rundet Tromsøs keeper Kongshavn.

– Jeg skjøt og trodde den var inne, men så gikk den utenfor. Jeg er ikke vandt med den posisjonen, men det var veldig herlig å få til et mål i 2. omgang, sier Elliot Käck som tror stemningen selvsagt vil være god i spillergruppen etter en drømmestart med 4-1 mot Tromsø.

– Men vi kommer selvfølgelig til å holde beina godt plantet på jorden, for det er jo bare 1. serierunde, sier Käck.