KRS247.no

Henter værvarsel...

Mjelde trolig ferdig i Start

Fædrelandsvennen melder i dag at Starttrener Mons Ivar Mjelde mest sannsynlig ikke er Starttrener resten av 2015, og at ostringen offisielt trekker seg som trener på mandag.

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

Sportsleder i avisen, Pål W. Jørgensen, mener avisen har sikre kilder.

– Vi har opplysninger som tilsier at fra mandag er det en annen som leder Start enn Mons Ivar Mjelde, sier Jørgensen til KRS247.

Etter det Fædrelandsvennen vet ble det fredag diskutert en sluttavtale mellom partene. Verken styreleder Magne Kristiansen eller administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal har kommentert avisens påstander.

– Det naturlig å tenke seg at Bård Borgersen, som allerede er i klubben, er en aktuell mann. Alle vet at Start med økonomien, og det lite sannsynlig at de ansetter en permanent trener allerede nå, sier Jørgensen.

– Kommer denne endringen tidsnok?

– Det blir spennende å se. Jeg tror uansett hvem som leder Start ut sesongen, det være seg Mjelde eller noen andre, at det blir en ganske formidabel oppgave å holde laget i eliteserien. De har solgt unna mye kvalitet og den stallen som er der er der selv med ny trener.

Han håper et trenerskifte kan blåse nytt liv inn i spillergruppa.

– Det er en spillergruppe som kan prestere bedre enn de har gjort under Mjelde.

Jørgensen har ikke tenkt videre på hvem som bør være Starttrener i 2016, men han håper nå klubben får fortgang i leggingen av trenerkabalen. Han er usikker på at klubben har den sportslige kompetansen til å finne den rette treneren for Start.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/222339526″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]