KRS247.no

Henter værvarsel...

Even Øgrey Brandsdal ber folket om hjelp

Starts administrerende direktør ønsker nå hjelp fra de som bryr seg om IK Start. Håpet er å kunne få satt ut i live noen av de ideene folk måtte ha for å bedre situasjonen økonomisk og sportslig.

– Som supporter satt også jeg og spurte hvorfor Start ikke gjorde sånn eller sånn. Det gjør alle supportere. Med får ressurser og få folk, er det ikke lett å få gode ideer ut i live. Nå kan folk få muligheten til å være med og hjelpe til litt til kampen på fredag, sier Brandsdal til KRS247.

– Vi har sagt det ofte og om flere kamper, men den kommende kampen er ekstremt viktig. De som følger Start skjønner viktigheten av den kampen, sier Brandsdal.

I et langt Facebookinnlegg på sin egen profil, forteller Brandsdal om ønsket om hjelp.

– Jeg er fullstendig klar over at publikumsinteressen er på et labert nivå i skrivende stund, men på tross av dette ønsker jeg å komme med en bønn om hjelp til dere der ute fordi vi er kommet i en situasjon hvor vi er avhengig av mobilisering, skriver Brandsdal.

Kampen mot Mjøndalen er såpass viktig at direktøren mener seier i den kampen sikrer klubben mot direkte nedrykk.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/229101511″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]