Annonse

Even Øgrey Brandsdal ber folket om hjelp


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Starts administrerende direktør ønsker nå hjelp fra de som bryr seg om IK Start. Håpet er å kunne få satt ut i live noen av de ideene folk måtte ha for å bedre situasjonen økonomisk og sportslig.

– Som supporter satt også jeg og spurte hvorfor Start ikke gjorde sånn eller sånn. Det gjør alle supportere. Med får ressurser og få folk, er det ikke lett å få gode ideer ut i live. Nå kan folk få muligheten til å være med og hjelpe til litt til kampen på fredag, sier Brandsdal til KRS247.

– Vi har sagt det ofte og om flere kamper, men den kommende kampen er ekstremt viktig. De som følger Start skjønner viktigheten av den kampen, sier Brandsdal.

I et langt Facebookinnlegg på sin egen profil, forteller Brandsdal om ønsket om hjelp.

– Jeg er fullstendig klar over at publikumsinteressen er på et labert nivå i skrivende stund, men på tross av dette ønsker jeg å komme med en bønn om hjelp til dere der ute fordi vi er kommet i en situasjon hvor vi er avhengig av mobilisering, skriver Brandsdal.

Kampen mot Mjøndalen er såpass viktig at direktøren mener seier i den kampen sikrer klubben mot direkte nedrykk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer