Annonse

– Et sørlandsk El Classico, nesten


Arkivfoto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie fokuserer ikke på resultatene i treningskampene. Likevel er det ikke lett å legge vekk følelsene når laget spiller treningskamp mot Fløy i dag.

– Det er alltid noen følelser mellom disse to lagene. Det er jo et sørlandsk El Classico, nesten, sier Skeie til KRS247.

– Det viktigste for oss er likevel å øve. Resultatet er ganske underordnet, og det kommer kampen til å bære preg av, sier Vindbjarttreneren.

Han spår en kamp med mange bytter og prøving for begge lag. Hans eget Vindbjart må øve på å skape sjanser og score mål.

– Vi må øve på det å skape sjanser og sette ballen i kassa. Vi har ikke scoret nok til å være VFK. Vi har heller ikke skapt nok sjanser, men det kommer! Det er en del nye spillere som må lære seg stilen å kjenne, men jeg føler vi er på god vei.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer