KRS247.no

Henter værvarsel...

Et skritt frem og et tilbake for Salvesen

Lars Jørgen Salvesen har fått tillit fra start i fire kamper denne sesongen. Etter salget av Vilhjalmsson til Rosenborg har spissen startet de to siste kampene, borte mot Bodø Glimt og mot Odd hjemme på Sparebanken Sør Arena.

Nå er konkurransen på spissplass skjerpet etter at klubben har hentet Mads Stokkelien og Austine Ikenna. Det kan igjen bety benkeplass for 19-åringen som fikk sin debut i tippeligaen mot Sandnes Ulf i nest siste serierunde i fjorårssesongen.

– Ja, det er jo en liten forandring da. Men konkurranse er bare bra og det gjør at alle er mer på tå hev. Jeg ser bare på dette som positivt og har full forståelse for at klubben henter inn nye spisser og at de går foran meg også. Så det er bare å stå på for min del, sier Salvesen.

– Og så er det er jo folk du kanskje kan lære litt av, Stokkelien for eksempel?

– Ja, absolutt. Det var uten tvil en jeg så opp til for noen år siden da jeg satt på stadion selv, sier 19-åringen.

Salvesen er usikker på hvor han står i forhold til nysigneringene.

– Ja, si det. Jeg tenker at det er litt som når Vilhjalmsson var i klubben. Da var det to spisser i køen foran meg, Ajer og Vilhjalmsson. Nå er det altså Stokkelien og Ikenna jeg må kjempe mot. Jeg er litt usikker på hvordan jeg ligger i forhold til disse. Jeg var veldig langt bak Wilhjalmson. Vi får se hvordan det blir og jeg får bare stå på videre, sier han.

Han føler selv at han har fått vist frem sitt eget potensiale i de to siste kampene.

– Ja, jeg har prøvd å utnytte mulighetene jeg har fått. Jeg scoret et mål i kampen mot Bodø Glimt og føler jeg har gjort to gode kamper. I alle fall to gode førsteomganger. Selvfølgelig kunne jeg scoret noen flere mål, men jeg kommer til sjanser og jeg føler egentlig at jeg har gjort det greit.

Mons Ivar Mjelde har langt på vei bekreftet at Mads Stokkelien starter som spiss mot Strømsgodset. Ajer skal flyttes ned på midtbanen. Om det er plass til Lars Jørgen Salvesen i startoppstillingen mot laget fra  Drammen gjenstår å se.