Annonse

– Et ran


Foto: Glenn Faannessen

Det er beskrivelsen FK Haugesund-trener Eirik Horneland har etter at laget hans tar med seg tre poeng tilbake til Vestlandet etter kampen mot Start.

– Jeg synes Start er klart bedre enn oss. Vi er halvsekunder for seint i alle dueller. Start produserer mange målsjanser, vi produserer to-tre og får en heldig seier, sier Horneland til KRS247.

Han er fornøyd med at Per Kristian Bråtveit var tilbake til gamle høyder igjen i dag, til forkleinelse for Start som satte han på mange prøver og spilte ham god.

– PK (Per Kristian) er en super keeper, men som har vært for dårlig en liten periode. Og synd for Start at han våknet i dag, forteller Haugesund-treneren som også innrømmer at de ble tatt litt på sengen av Starts spillestil i starten.

– Vi følte at Start spilte på en helt annen måte enn det vi hadde forberedt oss på og vi fikk ikke helt tak i det. Vi flyttet laget opp i 2. omgang, fikk scoringen og da handlet det bare om å ri det av, sier Horneland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer