Annonse

– Et målsnitt jeg kan leve med


Foto: Glenn Faannessen

Steffen Lie Skålevik har fire mål på tre kamper etter å ha scoret to i dagens kamp mot Jerv. Det gir et målsnitt på 1,3 mål i hver kamp.

– Det var utrolig deilig i dag, en lagseier som vi klarer å kjempe inn. Vanvittig deilig og fint at Adnan [Hadzic] fikk seg en scoring på slutten der også. Han hadde et veldig bra innhopp og er et fantastisk talent, sier spilleren som er innleid fra Brann til KRS247.

– Hvordan opplevde du det utpå der i dag?
– Veldig tøft. Vi jobber steintøft og får en veldig dårlig start. Selv om vi leder 1-0 så blir vi litt rundspilt de første 25 minuttene, så vi klarer å jobbe oss inn igjen i kampen og viser styrke da. I 2. omgang så føler jeg vi kjører over de. Vi kjemper bra og er gode med ball og vi maler de i senk til vi får scoringen, forteller Steffen Lie Skålevik, som har allerede begynt å få kallenavnet Skårevik av fansen.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer