KRS247.no

Henter værvarsel...

– Et kampbilde som forventet

Steinar Pedersen er fornøyd med hvordan Start fremstod mot topplaget Ullensaker/Kisa, men han ser likevel forbedringspotensiale.

– Vi sliter med å skape de helt store mulighetene. Vi har mye ball og skaper en del innleggssituasjoner og får etter hvert, i løpet av 1. omgang, ganske bra trøkk på det og får en del dødballer, forteller Pedersen til KRS247.

Etter situasjonen som endte med en smell for både Tapio Heikkilä og Ciise Abshir, der sistnevnte ble fraktet til sykehus etter å ha fått medisinsk behandling på Sparebanken Sør Arena i tjue minutter, kommer det to mål på rappen.

– Vi får et «Espen Børufsen-løp» langt inn i banen med god fart og får headet ballen i mål. Det har vi øvd på hele uka og det er veldig bra. Fordi vi hadde mange innlegg mot Bodø/Glimt som ble ufarlige. Nå er vi først på flere innlegg i boksen og da blir vi farligere, sier treneren.

Hør hele oppsummeringen hans her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/321441007″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]