KRS247.no

Henter værvarsel...

– Et helt OK resultat

En kamp som ikke hadde veldig mange store sjanser, var det til slutt Jone Samuelsen som løp inn seiersmålet etter en heading fra Frode Johnsen. Start var solide defensivt mot et ballsikkert og løpssterkt Skienslag, og hadde muligheter til å vinne kampen.

Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Mons Ivar Mjelde – Foto Lars Gunnar Bergstad

– Jeg synes resultatet er helt ok. Vi har noen store sjanser i første omgang, mens Odd har en del sjanser de også, sier Starttrener Mons Ivar Mjelde til KRS247.no.

Like før pause trodde alle, bortsett fra assistentdommeren, at Rolf Daniel Vikstøl hadde gitt Start ledelsen. Dessverre ble målet annullert. 0-0 til pause, der begge lag hadde store muligheter til å score. Gode redninger av Håkon Opdal og litt uflaks foran Odds mål gjorde at det forble målløst til pause.

Forsvaret satt

Mjelde er godt fornøyd med det defensive.

– Vi satt forsvarspillet godt. Vi løp mye uten ball, og likevel er vi ikke mer slitne enn motstanderen i dag når kampen nærmer seg slutten. Det vi ikke er fornøyde med er det offensive.

Start hadde korte avstander og godt press når Odd hadde ballen, men mistet ballen litt vel raskt når de først vant den – kanskje særlig i andre omgang.

– Vi klarer ikke helt å hanskes med Odds gjenvinningsspill, og det er litt skuffende. Men vi møter et lag som ikke er svekket fra ifjor. Tvert imot, fastslår Mjelde.

Han har lyst til å trekke frem Håkon Opdals prestasjon, samt unggutta Jon Hodnemyr og innbytter og nysignering Lasse Sigurdsen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/195521415″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]