KRS247.no

Henter værvarsel...

– Et bra bortepoeng for oss

Start klarte ikke å følge opp seieren fra forrige helg med en ny seier denne gangen, men står med fire poeng på de to første etter sommerpausen og treneren er relativt fornøyd med ett poeng etter en kamp der lagene hadde hver sin omgang.

– Vi kommer godt i gang og bruker ballen etter hvert i 1. omgang bra. Skaper i tillegg til scoringen som var flott, så har vi den største sjansen i 1. omgang der vi kan gå opp til 2-0. Men i 2. omgang så blir det en litt sånn forsvarskamp for oss der vi får masse dødballer mot oss som vi står bra i mot. Også er det én detalj i backfireren som vi ikke håndterer ordentlig og da smetter Eriksen gjennom og det er forskjellen på at vi kan dra hjem med alle tre og det ene, men totalt sett så skal vi være fornøyd med det ene poenget, sier Steinar Pedersen til KRS247.

– Hva er den detaljen du har merket deg på baklengsmålet?
– Når en misser på en duell, så må backen falle av tidligere og vi visste at dette spillet kom, så de gjorde det stort sett bra, men du må gjøre det hele tiden, sier treneren som også har begynt å merke at formasjonsendringen har gjort noe med hele laget.

– Vi ser iallfall tendenser av godt angrepsspill når vi får det til å flyte, også må vi få det til å flyte oftere, sier Pedersen.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/335518745″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]