KRS247.no

Henter værvarsel...

– Et ballsikkert lag

Mons Ivar Mjelde er enig med Gudmundur Kristjansson at dagens motstander er et ballsikkert lag, mye mer ballsikkert enn det Haugesund var.

– Det er viktig for oss å være enten ordentlig høyt eller ordentlig lavt mot de, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til KRS247 og tror det blir veldig viktig å ligge kompakt mot de.

Men han tror også det er lurt å ta med seg den viljen til å gjøre noe med ballen som de viste mot Haugesund.

– Det er viktig i alle kamper man spiller, sier han og sier at fokuset blir å tørre å eie ballen på hjemmebane.

Mjelde er også enig med «Gummi» og Vikstøl at kontringer blir veldig viktige i kampen.

– De angriper med veldig mye folk, så i den fasen av spillet hvor vi skal ligge lavt, så blir det å vinne ballen og kjøre, men vi må tørre å la ballen gå og få touch og skape noe selv om de ligger lavt, sier Mons Ivar Mjelde.

Han håper i likhet med Vikstøl at Strømsgodset kjenner den lange kampen de hadde på onsdag mot Kvik Halden og han tror også at publikumsoppmøtet kan hjelpe til med å gi Start enda en ekstra dimensjon for å gjøre det godt i dagens kamp.

Skulle du av en eller annen grunn ikke ha muligheten til å komme deg på kamp, gir vi deg den kampen direkte på Radio Sør fra klokken 17:00.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209222308″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]