Annonse

– Et ballsikkert lag


Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Mons Ivar Mjelde er enig med Gudmundur Kristjansson at dagens motstander er et ballsikkert lag, mye mer ballsikkert enn det Haugesund var.

– Det er viktig for oss å være enten ordentlig høyt eller ordentlig lavt mot de, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til KRS247 og tror det blir veldig viktig å ligge kompakt mot de.

Men han tror også det er lurt å ta med seg den viljen til å gjøre noe med ballen som de viste mot Haugesund.

– Det er viktig i alle kamper man spiller, sier han og sier at fokuset blir å tørre å eie ballen på hjemmebane.

Mjelde er også enig med «Gummi» og Vikstøl at kontringer blir veldig viktige i kampen.

– De angriper med veldig mye folk, så i den fasen av spillet hvor vi skal ligge lavt, så blir det å vinne ballen og kjøre, men vi må tørre å la ballen gå og få touch og skape noe selv om de ligger lavt, sier Mons Ivar Mjelde.

Han håper i likhet med Vikstøl at Strømsgodset kjenner den lange kampen de hadde på onsdag mot Kvik Halden og han tror også at publikumsoppmøtet kan hjelpe til med å gi Start enda en ekstra dimensjon for å gjøre det godt i dagens kamp.

Skulle du av en eller annen grunn ikke ha muligheten til å komme deg på kamp, gir vi deg den kampen direkte på Radio Sør fra klokken 17:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer