Annonse

Espen Hoff suspendert i to kamper


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Det melder disiplinærutvalget i Norger Fotballforbund i dag. Suspensjonen kommer som følge av at Hoff har sparket opp i skrittet til Sandefjordspiller Kevin Larsen.

– Disiplinærutvalget finner det godtgjort at Espen Hoff sparket en motspiller i skrittet i forlengelsen av en duell der Hoff ble taklet av en motspiller. Slik oppførsel er ikke akseptabel, klart i strid med prinsippene for Fair play, og skal i henhold til gjeldende retningslinjer for disiplinærsaker straffes med karantene. I formildende retning har vi vektlagt at Hoff ble provosert av taklingen i forkant og at han har beklaget hendelsen i etterkant, sier leder i disiplinærutvalget, Eirik Lindstrøm, i uttalelsen om saken.

Start har tre dager på seg til å anke saken. Hoff vil kunne spille Starts neste seriekamp fordi saken i saker hvor spiller ikke er utvist av dommer, men anmeldt av påtalenemnda i etterkant, vil beslutningen først tre i kraft når saken er endelig avgjort. Dessuten gjelder utestengelsen kun i seriekamper, så Hoff vil også kunne spille cupkampen mot Vigør neste uke.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer