Annonse

– Er ikke bare å hente spillerne våre


Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie må forholde seg til stor interesse fra flere Tippeligaklubber rundt flere av spillerne sine. Han understreker at det ikke finnes en eneste avtale mellom Vindbjart og andre klubber.

– Vi ønsker å beholde våre spillere. Vi kan ikke kvitte oss med de beste spillerne våre sånn uten videre! Dette er de spillerne vi har og planlegger sesongen utifra. Det er det klubben har bestemt, forteller Skeie til KRS247.

I dag meldte Fædrelandsvennen at Vindbjartspillerne Thomas Zernichow og Daniel Aase skal trene med Start. Skal vi tro Skeie, vil ikke Vindbjart gi fra seg disse spillerne gratis til noen – selv ikke Start.

– Det ideelle hadde vært en formalisert samarbeidsavtale mellom oss og Start. Den avtalen finnes ikke. Da kan ikke vi nekte andre Tippeligaklubber å forhøre seg og vise interesse. Nå har våre spillere kontrakter med klubben, så det er ikke bare å hente dem fra klubben heller, understreker Vindbjarttreneren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer