KRS247.no

Henter værvarsel...

– Er ikke bare å hente spillerne våre

Vindbjarttrener Steinar Skeie må forholde seg til stor interesse fra flere Tippeligaklubber rundt flere av spillerne sine. Han understreker at det ikke finnes en eneste avtale mellom Vindbjart og andre klubber.

– Vi ønsker å beholde våre spillere. Vi kan ikke kvitte oss med de beste spillerne våre sånn uten videre! Dette er de spillerne vi har og planlegger sesongen utifra. Det er det klubben har bestemt, forteller Skeie til KRS247.

I dag meldte Fædrelandsvennen at Vindbjartspillerne Thomas Zernichow og Daniel Aase skal trene med Start. Skal vi tro Skeie, vil ikke Vindbjart gi fra seg disse spillerne gratis til noen – selv ikke Start.

– Det ideelle hadde vært en formalisert samarbeidsavtale mellom oss og Start. Den avtalen finnes ikke. Da kan ikke vi nekte andre Tippeligaklubber å forhøre seg og vise interesse. Nå har våre spillere kontrakter med klubben, så det er ikke bare å hente dem fra klubben heller, understreker Vindbjarttreneren.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/211447316″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]