KRS247.no

Henter værvarsel...

Er Fløy nest best i byen?

I morgen møtes Fløy og Donn til en av årets mest prestisjefylte kamper. Per nå ligger hjemmelaget fra balløya et skarve poeng foran lakkskoklubben. Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, håper øyfolket kommer og støtter opp om et hjemmelag i poengmangel.

– Når man har noen tap på rad og liten poengfangst er det sånn at alle som har vært i gamet kjenner på det og stemninga kan bli litt preget, men stemninga er god i gruppa, sier Halvorsen til KRS247.

Han mener det er en liten floskel å si at alle kamper er like viktige. Det er ikke alle kamper det står lokal prestisje på spill, heller.

– Denne kampen er selvfølgelig viktig for oss! Det er en kamp der det er viktig å ta tre poeng, og det er viktig for begge lag å ikke tape kampen. Spesielt når man er så nære hverandre på tabellen, sier Halvorsen.

Donn-trener Kjetil Ruthford Pedersen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Donn-trener Kjetil Ruthford Pedersen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Donntrener Kjetil Ruthford Pedersen håper begge lag kan slippe seg løs til tross for at mye står på spill.

– Vi går for tre poeng i morgen. Det gjør sikkert Fløy også, og det er viktig for begge å ikke tape. Men vårt fokus er å ta alle poengene, sier Pedersen.

Donn fikk en liten smakebit av det å være nest best i Kristiansand i en uke, og han kunne tenke seg å bli det igjen.

– Hehe. Ja selvfølgelig! Vi har likevel tøff konkurranse i Kristiansand, og det er en jevn avdeling hvor alle kan slå alle. Vi må opp på det nivået vi vet vi kan yte. Nå håper vi bare at det ikke blir regn og at hele øya kommer og skaper en god ramme rundt kampen, så skal vi bidra med den sportslige biten.

Hør intervjuet med de to trenerne her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221286864″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]