Annonse

Endelig hjemme etter 18 måneder i «utlendighet»


Daglig leder i FK Vigør, Geir Torvund viser klubbens nye fasiliteter i tilknytning til Hellemyrhallen. (Foto: Pål Lomeland)

Etter å ha spilt på bortebane i nesten halvannen sesong, kunne endelig FK Vigør ta i bruk sin hjemmearena. Nytt klubbhus og nylagt kunstgress fikk sin offisielle åpning i torsdagens kamp mot Randesund.

På grunn av anleggsarbeider i forbindelse med den nye Hellemyrhallen har Vigørs hjemmebane, Brun Arena vært stengt for spill og trening. Seniorlaget har spilt sine hjemmekamper på Hommeren i Torridal, mens klubbens aldersbestemte lag har vært henvist til ulike baner i Kristiansand.

I dag var det storstilt åpning av det nye anlegget. Daglig leder Geir Torvund gleder seg stort over å være tilbake på Hellemyr.

– Det er helt fantastisk. Når du også ser hvor mange folk som har møtt opp til åpningen så viser det at anlegget har vært etterlengtet. I dag har vi hatt en åpningsfest med samarbeidspartnere, medlemmer og andre der vi blant annet har fått vist vårt nye klubbhus.

Vigørs nye klubbhus er 330 kvadratmeter. Lokalet huser klubbens administrasjon, kiosk, sanitæranlegg og en klubbstue på 200m2.

Åpningen ble kronet med en 3-2 seier mot Randesund.

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer