KRS247.no

Henter værvarsel...

Endelig en opptur

Vindbjart vant sin første kamp siden 23. april da Fana ble slått 5-2 på Nesttun kunstgress i ettermiddag. Men det kunne fort gått galt igjen.

Men det var venndølene som kom best i gang med to scoringer. Første av Victor Vindfjell etter 22 minutter, så Nicolai Aas etter 26 minutter. Vindbjart ledet 2-0 til pause og kunne beholde den ledelsen helt frem til det var spilt drøye 15 minutter av 2. omgang.

For på tre minutter utliknet Fana. Først ved Sondre Liseth og så ved Alexander Stockinger.

Men det var de grå som kunne juble høyest. For etter 76 minutter scoret Øyvind Gausdal etter et nydelig slått hjørnespark. 4-2 kom bare fire minutte senere ved Kim Kvaalen som scoret etter et frispark. Og det skulle bli 5-2 da Victor Vindfjell satte inn kampens sjuende mål åtte minutter før slutt.

Vindjart kan overnatte over streken med sju poeng og bedre målforskjell enn Odd 2 som spiller mot Byåsen i morgen.