Annonse

Endelig en hjemmeseier igjen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Etter å ha tapt egentlig fem kamper på rad, bortsett fra seieren de fikk tilkjent mot Fløy, gjorde det virkelig godt for Steinar Skeies mannskap å få til en sliteseier hjemme mot FK Tønsberg.

– Dette var en kamp som levde i 92 minutter. Vi vant rett og slett over et veldig godt organisert FK Tønsberg i god Tor Thodesen-stil, skriver Vindbjart-treneren på Facebook etter kampen.

Og det tok sin tid før målene i kampen kom. Det stod 0-0 helt til kampuret viste 82 minutter. Da spilte Øyvind Gausdal vegg med Victor Vindfjell som til slutt sendte ballen perfekt til Gausdal som dunket inn 1-0.

Det sørget for at FK Tønsberg måtte satse alt fremover på banen. Det visste venndølene å straffe på eget gress og Kristoffer Sindholt Syvertsen fikk sette inn sitt første mål for A-laget like før slutt på en glimrende kontring.

Med dagens etterlengtede trepoenger har Vindbjart fått et pusterom på tre poeng ned til 7. plassen med Moss, Bærum og Odd 2 som har 28 poeng. Bærum spiller sin kamp i morgen, mens Odd 2 spiller hjemmekamp på mandag. Men neste kamp for venndølene er borte mot nettopp Bærum. Det kan langt på vei avgjøre om Vindbjart fortsatt spiller i 2. divisjon etter årets sesong.

PS! I morgen spiller Fløy bortekamp mot Kvik Halden. Østfoldingene har 26 poeng og er bare to poeng fra 7. plassen. Skulle Fløy vinne borte, vil de også kunne hjelpe Vindbjarts sjanser til å beholde plassen i divisjonen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer