KRS247.no

Henter værvarsel...

Enda en storseier for Vindbjart

Krydderfotballen ruller videre mot sikret spill i 2. divisjon også i 2017 etter at nok en motstander fikk kjenne på effektiviteten til Steinar Skeies menn. På Lystlunden ble det til slutt 5-1 i favør laget fra Vennesla.

Men det var Tobias Hem hos Ørn-Horten som scoret kampens første mål etter 13 minutters spill. Da hadde hjemmelaget allerede vært frempå med et stolpeskudd. Etter nok en periode med dårlig offensivt spilt fikk Øyvind Gausdal spilt gjennom Thomas Zernichow som uselvisk sentret ballen videre til en bedre plassert Kim Kvaalen som sørget for at det stod 1-1 etter 25 minutters spill.

Fem minutter senere var det Gausdal som selv fikk komme på scoringslisten.

Etter pause ble det 3-1 etter bare to minutters spill. Vindbjart ble idømt straffespark og Øyvind Gausdal var sikker fra krittmerket. Da hadde Gausdal allerede hatt en ball i mål i situasjonen som førte til straffe da Preben Skeie ble felt innenfor 16-meteren.

Drøye tjue minutter senere var situasjonen motsatt. Da ble Øyvind Gausdal tatt innenfor 16-meteren og Preben Skeie som fikk æren av å øke ledelsen til 4-1 på nok en sikker straffe.

Kampens siste mål kom tre minutter før slutt hvor Victor Vindfjell fikk slått en herlig stikker fra skrått hold.

Vindbjart ligger nå på femteplass i PostNord-ligaens avdeling 4 med 19 poeng på tolv kamper.