KRS247.no

Henter værvarsel...

– En tøff kamp

Thomas Zernichow fikk endelig spille en kamp fra start igjen og holdt ut i 83 minutter før han ble byttet ut. Det kjente han på kroppen etter kampen.

– De er direkte og fysiske og det var en tung matte. Å få med ett poeng her, er greit. Og det er egentlig mest fordi vi har ledet 1-0 lenge og vi har et par farlige sjanser vi også, så har vi noen bak der som gjør veldig mye bra og redder oss mange ganger. Det er bittert, men ett poeng borte mot Sandnes Ulf i en toppkamp er ok, sier Zernichow til KRS247.

Han hadde blant annet skjøvet Dennis Antwi på benken og fikk sjansen fra start i en 1-4-3-3-formasjon og han tror den endringen var mye av grunnen til at Zernichow nettopp fikk sjansen.

– Det var ikke akkurat automatisk siden vi legger om, men når vi driller 4-3-3 på trening så føler jeg at jeg får vist meg bedre enn i 4-4-2, så det er absolutt positivt for min del, sier indreløperen som planlegger å etablere seg på midten.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/335518749″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]