KRS247.no

Henter værvarsel...

– En tilfeldighetskamp

Daniel Aase ble matchvinner med scoringen sin på overtid av overtiden. Han er enig med treneren og Eirik Wichne at det ikke var en perfekt kamp mot formlaget fra Sogn.

– Vi har stått her i hele år og sagt mye av de samme tingene om at vi gjør mye bra i 1. omgang, og i 2. omgang gjør vi ikke mye bra. Vi er med på en tilfeldighetskamp der det skjer mye overalt. Vi ble mer stresset av en eller annen grunn, så får vi 2-0 til slutt. Vi må huske at de kommer her full av selvtillit. Vi er fornøyd med 3 poeng og 2-0, men det skulle selvfølgelig blitt enda bedre, sier Aase til KRS247.

– Hvem scoret 2-0?
– Ballen var inne før han [Abubakar Ibrahim] tok den. Jeg stod på stanga da jeg chippet den over, men han sklir da den allerede var inne, sier kantspilleren som lover mer mål.

– Det er utrolig viktig for meg å melde meg på med scoringer. Jeg kommer til flere scoringsmuligheter nå med 4-3-3, så det blir nok flere, sier Aase.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/345025183″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]