KRS247.no

Henter værvarsel...

– En rotete kamp

Start-trener Kjetil Rekdal synes kampen totalt sett endte med et rettferdig resultat, men han er klar på at det holder ikke å få for lange perioder uten seire skal Start holde plassen i Eliteserien.

– Det var lite målsjanser her, det var en tight og rotete kamp med to lag som hadde bra balanse og ikke klarte å skape noe særlig utenom noen små personlige feil hos oss og noen små personlige feil hos Ranheim som kanskje skapte en to-tre sjanser til hvert av lagene. Noen ganger skjer jo det, sier Rekdal til KRS247.

Han har ikke noen god forklaring på hvorfor gutta ikke klarte å forvalte den gode åpningen de hadde på kampen utover i omgangen.

– Jeg var veldig fornøyd med treningsuken der vi var aggressive med stort tempo og det var masse energi her. I dag var det, jeg skal ikke akkurat si et slitent Start-lag, men et lag som ikke fikk opp samme farten, og det kan det være mange grunner til. Presset er der, det kan være motstanderen som gjør det vanskelig der de triller ball og vi blir løpende mye i mellom i perioder. Det er ikke sånn at det er farlig på vår halvdel, men vi ønsker jo å gå ut og presse Ranheim høyt, og det klare vi bare i veldig få faser av kampen. Men det er ikke slik at Ranheim skaper mye på oss, men det gjør ikke vi heller, så 0-0 var vel et ganske logisk resultat, sier Start-treneren.

– Hva er du mest fornøyd med og hva tar du med deg videre fra kampen?
– Det er at vi tar poeng, det må vi gjøre. Vi har ikke råd til lange rekker uten poeng, og vi har heller ikke råd til lange rekker mellom seirene, så vi er nødt for å få den første seieren ganske fort igjen. Nå har vi tapt en og spilt uavgjort en, og med den farten, så blir det ikke nok poeng til slutt, forklarer Kjetil Rekdal.

Starts neste kamp er borte mot Strømsgodset søndag 19. august kl. 18:00.

Hør mer her.