KRS247.no

Henter værvarsel...

– En rar kamp

Start-trener Mick Priest var klar til å gi spillerne en skikkelig lekse i pausen etter en fartsfylt omgang med fire mål, men skryter av at spillerne viste styrke og karakter for å komme tilbake og snu mot et opprykksjagende Ranheim som virket til å gå tomme mot slutten.

– Det føles godt nå. Det føltes i starten ut som at vi ikke fortjente å ligge under med to, men det gjorde vi fordi vi gjorde feil og var utenfor kampplanen vår, men så stod gutta opp og viste virkelig karakter. Og det er ikke fin fotball som får det opp, det er karakter, sier Priest til KRS247.

Han tror også at gutta var nesten litt for tent på starten av kampen.

– Jeg tror spillerne virkelig ønsket å vise hvor mye de ønsket å vinne kampen og vi presset og presset på. Og den første gangen vi stoppet en kontring, så hadde vi mange folk i feltet, men ingen passet på bak. Så det var litt for mye entusiasme og litt naivitet, så tettet vi igjen etter den andre gangen de kom forbi. Vi flyttet Niels [Vorthoren] nærmere Conor [O´Brien] for å tette mer igjen og stoppe momentumet litt. For vi var uryddige da, forklarer treneren.

Eirik Wichne og Steffen Lie Skålevik gikk begge av banen med smeller og situasjonen rundt Wichne ønsker ikke Priest å spå før tidligst torsdag, men han tror ikke de blir for mye svekket uten høyrebacken til Arendal-kampen på lørdag.

– Vi har Jens Kristian Skogmo som en god erstatter, og vi har god nok dybde i troppen til å kunne erstatte Wichne hvis han blir skadet, sier han.

Hør hele intervjuet i spillelisten under.