Annonse

– En milepæl for klubben


Foto: Glenn Faannessen

Ikke siden Svein Mathisen har Start hatt en dedikert sportssjef. Even Øgrey Brandsdal gleder seg til å få på plass en slik person, og tror Tor-Kristian Karlsen kan bli en meget viktig tilvekst for klubben.

– Det er en milepæl i Start. Det er ikke tvil om at det har vært et behov både for meg og Steinar Pedersen og resten av klubben å få inn noen som er dedikerte, spesielt innenfor fagfeltet spillerlogistikk, sier Even Øgrey Brandsdal til KRS247.

Han synes selv at spillerlogistikk er et veldig krevende område, både i tid og ressurser, og det skal bli deilig å få inn noen som kan tenke langsiktig og gjøre mye av speiderarbeidet i forkant før eventuelle forhandlinger i følge Brandsdal. Trener Steinar Pedersen har også sett behovet for en ekstra person inn på spillerlogistikk.

– En kjemperessurs for klubben med nettverk og det han har vært gjennom. Vi har hatt dette som ønske lenge. Både meg og Even har sett et stort behov, i forhold til det som tar mye av vår hverdag, sier Pedersen.

Hør intervju med både Brandsdal, Pedersen og Christopher Langeland (styreleder i Start En Drøm AS) uttale seg i lydfilen nedenfor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer