KRS247.no

Henter værvarsel...

– En milepæl for klubben

Ikke siden Svein Mathisen har Start hatt en dedikert sportssjef. Even Øgrey Brandsdal gleder seg til å få på plass en slik person, og tror Tor-Kristian Karlsen kan bli en meget viktig tilvekst for klubben.

– Det er en milepæl i Start. Det er ikke tvil om at det har vært et behov både for meg og Steinar Pedersen og resten av klubben å få inn noen som er dedikerte, spesielt innenfor fagfeltet spillerlogistikk, sier Even Øgrey Brandsdal til KRS247.

Han synes selv at spillerlogistikk er et veldig krevende område, både i tid og ressurser, og det skal bli deilig å få inn noen som kan tenke langsiktig og gjøre mye av speiderarbeidet i forkant før eventuelle forhandlinger i følge Brandsdal. Trener Steinar Pedersen har også sett behovet for en ekstra person inn på spillerlogistikk.

– En kjemperessurs for klubben med nettverk og det han har vært gjennom. Vi har hatt dette som ønske lenge. Både meg og Even har sett et stort behov, i forhold til det som tar mye av vår hverdag, sier Pedersen.

Hør intervju med både Brandsdal, Pedersen og Christopher Langeland (styreleder i Start En Drøm AS) uttale seg i lydfilen nedenfor.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/336211984″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]