KRS247.no

Henter værvarsel...

Én måned uten seier

Vindbjart har ikke vunnet en seriekamp siden 23. april og den vonde statistikken fortsatte i dag mot et Bryne som jager opprykk.

Det var jærbuene som tok kommandoen allerede fra starten og hadde et hardt skudd fra Vegard Landro etter fire minutter som Vindbjarts keeper reddet. Fire minutter senere prøvde Bryne seg igjen. Denne gangen på et hjørnespark som ble headet unna av Øyvind Gausdal.
Så kunne det stått 1-0 til Vindbjart etter 14 minutter, men Prebens Skeies heading gikk like utenfor.
Resten av omgangen var full av sjanser og Brynes Wembergs volley etter 28 minutter kunne sendt jærbuene i ledelsen, men Delgado var våken og reddet på streken.

Det var likevel Bryne som kunne juble etter snaue ti minutter av 2. omgang da Simen Næss skjøt via en Vindbjart-spiller og i mål innenfor 16-meteren.
Bare minutter senere ble hjemmelaget tildelt et straffespark da Delgado taklet en motspiller innenfor 16-meteren. Simen Næss gjorde ingen feil og satte ballen i nettaket.

Etter 63 minutter kunne endelig venndølene juble for en redusering. Victor Vindfjell ble tatt innenfor 16-meteren og Øyvind Gausdal satte straffen sikkert i mål. Det sa Vindbjart ny giv og de presset på for å få til en utlikning.

Istedet var det Bryne som kunne punktere kampen på en heading av Kristian Magnusson sju minutter før full tid.

Vindbjart er nå nest sist på tabellen i PostNord-ligaens avdeling 2 med 4 poeng, samme antall poeng som Odd 2, som vant 4-3 mot Vidar tidligere i dag, mens Bryne er på 3. plass med 15 poeng, bare to poeng bak Nest-Sotra på playoff og tre poeng bak Nardo på direkteopprykk etter de 7 første kampene.

Venndølene har sjansen til å kunne få sin første seier siden 2. runde når Odd 2 venter til en klassisk bunnkamp 2. pinsedag på Moseidmoen kl. 18:00.