Annonse

– En kamp vi like gjerne kunne ha vunnet


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen skryter av innsatsen til spillerne etter 1-1 mot Lillestrøm, men han er klar på at det sviktet der det ikke skulle.

– Vi visste at de var gode på dødball, også er det et korridorfrispark hvor Malec er farlig og header ballen i mål. Men jeg synes vi på mange måter leverer en god bortekamp og drar fra Åråsen fornøyde med prestasjonen, sier Pedersen til KRS247.

Hva synes du om den sentrale midtbanen i dag?

– De er veldig kloke i spillet sitt, og fordeler baller og er kvikke med den utav trange rom. Det gjør at vi får satt i gang gode angrep der vi kan velge om vi skal kontre etter etablere. Og det å kunne etablere ofte når vi leder 1-0 på bortebane gjør at vi føler vi kan ha litt styring på spillet, forklarer treneren som koste seg på trenerbenken under kampen.

– Jeg synes gutta var bra i dag, avslutter Steinar Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer