Annonse

– En jevn kamp


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen fikk med seg ett poeng i debuten som Tippeliga-trener mot Lillestrøm. En kamp han har mye positivt å si om.

– Jeg er fornøyd med mye. Måten vi jobber som lag på og måten vi fremstår som defensivt. Vi er solide. Vi er også nære på å sette noen sjanser selv, sier Pedersen til KRS247.

Han synes det var en tett kamp hvor målene kommer på dødball hos begge lag og med to gode keepere. Han synes også laget fremstod på en måte han ønsket.

– Jeg synes vi står opp på en god måte med et ungt og ferskt lag. Men jeg ønsker at vi skal kunne bli mer komfortable med å kunne styre mer av banespillet og luke bort det at vi tok for stor risiko da vi var på vei fremover tidlig i 2. omgang. Vi reparerer bra og kommer også til å jobbe godt med å få gang på det offensive spillet vårt, forklarer treneren som mener det offensive var det de faktisk trente mest på før dagens kamp.

– Men den defensive strukturen satt solid i dag og vi hadde gode individuelle prestasjoner, avslutter Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer