KRS247.no

Henter værvarsel...

– En jevn kamp

Steinar Pedersen fikk med seg ett poeng i debuten som Tippeliga-trener mot Lillestrøm. En kamp han har mye positivt å si om.

– Jeg er fornøyd med mye. Måten vi jobber som lag på og måten vi fremstår som defensivt. Vi er solide. Vi er også nære på å sette noen sjanser selv, sier Pedersen til KRS247.

Han synes det var en tett kamp hvor målene kommer på dødball hos begge lag og med to gode keepere. Han synes også laget fremstod på en måte han ønsket.

– Jeg synes vi står opp på en god måte med et ungt og ferskt lag. Men jeg ønsker at vi skal kunne bli mer komfortable med å kunne styre mer av banespillet og luke bort det at vi tok for stor risiko da vi var på vei fremover tidlig i 2. omgang. Vi reparerer bra og kommer også til å jobbe godt med å få gang på det offensive spillet vårt, forklarer treneren som mener det offensive var det de faktisk trente mest på før dagens kamp.

– Men den defensive strukturen satt solid i dag og vi hadde gode individuelle prestasjoner, avslutter Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/251720819″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]