Annonse

En helt ny Gummi


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Starts eneste islandske spiller har ikke helt vært seg selv siden Vilhjalmsson dro til Rosenborg sommeren 2015. Han har hatt en ganske varierende kampform siden da. Men på starten av denne sesongen har «Gummi» endelig begynt å finne godformen igjen.

– Jeg har trent godt og snakket mye med Steinar Pedersen om min rolle i laget og hvordan jeg skal spille, og det synes jeg at jeg har fått til, sier Kristjansson til KRS247.

Han opplever et lag som har begynt å få ting til både offensivt og defensivt og står med ti scorede mål på de fire første.

– Men jeg synes samtidig at vi kan bedre. Alle kampene har liksom ikke vært helt tipp-topp, men vi har scoret ganske mye og vi har jo fått kritikk for at vi ikke scoret nok mål, sier islendingen.

– Vil du si at Start er et bedre lag nå enn det som rykket ned i november?

– Jeg tror det, rett og slett. Men det er selvfølgelig litt vanskelig å si siden det var litt bedre motstand i fjor selvfølgelig. Men vi har spilt bra nå, så jeg må jo nesten si ja, sier «Gummi».

Start møter Bodø/Glimt borte på Aspmyra i kveld kl. 19:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer