KRS247.no

Henter værvarsel...

En helt ny Gummi

Starts eneste islandske spiller har ikke helt vært seg selv siden Vilhjalmsson dro til Rosenborg sommeren 2015. Han har hatt en ganske varierende kampform siden da. Men på starten av denne sesongen har «Gummi» endelig begynt å finne godformen igjen.

– Jeg har trent godt og snakket mye med Steinar Pedersen om min rolle i laget og hvordan jeg skal spille, og det synes jeg at jeg har fått til, sier Kristjansson til KRS247.

Han opplever et lag som har begynt å få ting til både offensivt og defensivt og står med ti scorede mål på de fire første.

– Men jeg synes samtidig at vi kan bedre. Alle kampene har liksom ikke vært helt tipp-topp, men vi har scoret ganske mye og vi har jo fått kritikk for at vi ikke scoret nok mål, sier islendingen.

– Vil du si at Start er et bedre lag nå enn det som rykket ned i november?

– Jeg tror det, rett og slett. Men det er selvfølgelig litt vanskelig å si siden det var litt bedre motstand i fjor selvfølgelig. Men vi har spilt bra nå, så jeg må jo nesten si ja, sier «Gummi».

Start møter Bodø/Glimt borte på Aspmyra i kveld kl. 19:00.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/320502067″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]