Annonse

– En god start var det forsåvidt ikke


Foto: Alf Otto Fagermo

Vindbjart fikk resultatet de håpet på i første hjemmekamp i den nye 2. divisjonen. PostNord-ligaen kommer til å være såpass tett og jevn, at ingen skal klare å ta poeng på en dårlig dag. Det var likevel det som skjedde på Moseidmoen i går.

– Det var ikke noen spesielt god fotballkamp. Vi er selvfølgelig fornøyde med resultatet men det er mange ting vi må forbedre, sier Vindbjarttrener Steinar Skeie.

Et mål i hver omgang var nok for de blå. At hjemmelaget ledet til pause var det ingenting å si på, da det var Vindbjart som styrte spillet uten å skape altfor mange store sjanser. Høyreving Nicolai Aas trengte bare den ene sjansen han fikk.

I andre om gang snudde kampbildet, og det var gjestene fra Byåsen som var nærmest scoring i lange perioder. Kampen ble først punktert da Preben Skeie i sluttminuttene kranglet seg gjennom midtforsvaret til Byåsen, og serverte Øyvind Gausdal på åpent mål. Gausdal startet dermed arbeidet med å forbedre sin egen scoringsrekord for klubben.

2-0 høres solid ut isolert sett, men Skeie er bekymret over prestasjonen sett under ett.

– Hvis vi slår oss til ro med at vi vinner og bare det, så bommer vi fælt. Vi må inn bak resultatet og se, og der er det masse å ta tak i, sier Skeie.

Han sammenligner Vindbjart med gressmatta de spiller på; det blir bedre utover sesongen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer