Henter værvarsel...

– En god start var det forsåvidt ikke

Vindbjart fikk resultatet de håpet på i første hjemmekamp i den nye 2. divisjonen. PostNord-ligaen kommer til å være såpass tett og jevn, at ingen skal klare å ta poeng på en dårlig dag. Det var likevel det som skjedde på Moseidmoen i går.

– Det var ikke noen spesielt god fotballkamp. Vi er selvfølgelig fornøyde med resultatet men det er mange ting vi må forbedre, sier Vindbjarttrener Steinar Skeie.

Et mål i hver omgang var nok for de blå. At hjemmelaget ledet til pause var det ingenting å si på, da det var Vindbjart som styrte spillet uten å skape altfor mange store sjanser. Høyreving Nicolai Aas trengte bare den ene sjansen han fikk.

I andre om gang snudde kampbildet, og det var gjestene fra Byåsen som var nærmest scoring i lange perioder. Kampen ble først punktert da Preben Skeie i sluttminuttene kranglet seg gjennom midtforsvaret til Byåsen, og serverte Øyvind Gausdal på åpent mål. Gausdal startet dermed arbeidet med å forbedre sin egen scoringsrekord for klubben.

2-0 høres solid ut isolert sett, men Skeie er bekymret over prestasjonen sett under ett.

– Hvis vi slår oss til ro med at vi vinner og bare det, så bommer vi fælt. Vi må inn bak resultatet og se, og der er det masse å ta tak i, sier Skeie.

Han sammenligner Vindbjart med gressmatta de spiller på; det blir bedre utover sesongen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/319204416″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]