KRS247.no

Henter værvarsel...

– En god prestasjon

Molde-trener Tor Ole Skullerud har måttet tåle en litt tøffere start på sesongen enn de opplevde i fjor, men han er klar på at de har begynt å komme på rett kjøl.

– Vi leverer en god prestasjon med mange målsjanser i dag, sier Skullerud og er selvfølgelig veldig glad over å ha ledet laget sitt til 4-0-seier mot Start, en dobbelt så stor seier i forhold til fjorårets oppgjør i rosenes by.

Men det kunne fort blitt en helt annen kamp hadde Start fått uttelling på sitt press i starten av andre omgang.

– Vi var ikke påskrudd etter pause, noe Start utnyttet, så vi var ikke helt der, men det snudde heldigvis, sier Skullerud. Molde-treneren er også glad for at han har mange i laget som vet hvor målet står og som kan stille opp der andre ikke helt får det til. Ola Kamara gikk målløs av banen, mens Høiland fikk scoret hat-trick.

– Det er gøy at Tommy får utteling. Vi er glad for at spissene våre leverer, sier Tor Ole Skullerud som også skryter over at Per Egil Flo bidro til at de scoret sitt første dødballmål denne sesongen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204867026″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]