Annonse

– En god prestasjon


Molde-trener Tor Ole Skullerud har måttet tåle en litt tøffere start på sesongen enn de opplevde i fjor, men han er klar på at de har begynt å komme på rett kjøl.

– Vi leverer en god prestasjon med mange målsjanser i dag, sier Skullerud og er selvfølgelig veldig glad over å ha ledet laget sitt til 4-0-seier mot Start, en dobbelt så stor seier i forhold til fjorårets oppgjør i rosenes by.

Men det kunne fort blitt en helt annen kamp hadde Start fått uttelling på sitt press i starten av andre omgang.

– Vi var ikke påskrudd etter pause, noe Start utnyttet, så vi var ikke helt der, men det snudde heldigvis, sier Skullerud. Molde-treneren er også glad for at han har mange i laget som vet hvor målet står og som kan stille opp der andre ikke helt får det til. Ola Kamara gikk målløs av banen, mens Høiland fikk scoret hat-trick.

– Det er gøy at Tommy får utteling. Vi er glad for at spissene våre leverer, sier Tor Ole Skullerud som også skryter over at Per Egil Flo bidro til at de scoret sitt første dødballmål denne sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer