KRS247.no

Henter værvarsel...

– En fortjent seier

Vindbjart-trener Steinar Skeie tror de kunne scoret enda flere mål mot Start og er ikke i tvil om at avansementet i cupen er fortjent.

– Vi åpner litt dårlig i første omgang med mye slurv, men så løfter vi oss veldig i andre omgang og ser vi på spesielt den omgangen der, er det kjempefortjent at vi finner, sier Steinar Skeie til KRS247.

Han er kjent for innføringen av krydderfotball i Vindbjart, og det kan man definitivt skrive under på at laget viste, noe som også var planen helt fra starten av.

– Det viktigste for oss var å gå ut der og spille VFK-fotball og ha det gøy, forklarer Skeie om sin prat før kampen med spillerne.

Hvor moro er dette?
– Det er vanskelig å sette skala på morohet, men det er kjempegøy, det er dette vi lever for mange ganger, og holder man på sånt, kan man holde på til man er 100, smiler Skeie.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204246520″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]