Annonse

– En eneste lang kø fra Slakter Frivold og ned


Foto: Pål Lomeland

Det er minutter før Dugnadsfesten starter. Festplassen foran Sparebanken Sør Arena er full av gule og sortkledde fotballsupportere.

En av dem som har en aktiv rolle i arrangementet er Jesper Mathisen. Han er overveldet over publikumstilstrømningen.

– Dette er fantastisk. det strømme til folk og det er fem minuttter til festen begynner. Fra Slakter Frivpold og ned hit er det jo en eneste lang kø. Så dette er helt topp.

– Hadde man håpet på en slik respons?

– Ja det er i alle fall det man har drømt om, og så gjenstår det å se nøyaktig hvor mange som kommer. Men vi har bestemt oss for å lage en kjempefest for de som tar turen til stadion i dag.

– Du er ute med skade, hvilken rolle skal du ha under arrangementet?

– Jeg har fått ansvar for å samle inn sponsormidler. Vi har samlet inn nesten 150 tusen kroner på tull egentlig. Så skal jeg være konferansier på konserten etter kampen og reporter på indre bane under kampen. Det blir en noe uortodoks reporter. Det kan jeg love, avslutter en hemmelighetsfull Mathisen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer