Annonse

– En drøm som gikk i oppfyllelse


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Kristoffer Ajer løp ut på Åråsen tirsdag som tidenes yngste kaptein. I en alder av bare 16 år ledet han klubben til ett poeng i seriepremièren. 

– Det var veldig spesielt at det skjedde på Lillestrøm som har vært hjemstedet mitt nesten hele livet, sier Ajer til KRS247.

Han var skuffet over at det ble med det ene poenget, og mener noe av årsaken var at de ble for passive utover i andreomgang.

– Førsteomgang er utrolig bra, men andreomgangen forsøker vi nesten å ro i land 1-0 ledelsen i stedet for å få inn det andre målet som vil punktere kampen, mener Ajer.

Søndag er der Sandefjord på hjemmebane, og det er ganske nøyaktig ett år siden bortelaget tapte en seriekamp.

– Det er et tøft lag, med mye rutine og selvtillit som vi skal passe oss for. Vi skal ikke ta lett på det i alle fall, sier Ajer.

Kampen kan du høre på Radio Sør fra klokken 17.00 søndag. Kampstart er klokken 18.00
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer