Annonse

– En blanda følelse


Foto: Glenn Faannessen

(Sogndal – Start 2-2) Starttrener Steinar Pedersen, i likhet med spillerne, sitter igjen med en god følelse etter å ha kommet tilbake til 2-2 etter å ha ligget under med to, men også en kjip følelse etter ikke å ha vunnet en kamp som var mulig å vinne.

– Det er ting vi har hatt fokus på inn til denne kampen. Vi vet at Sogndal er sterke på dødball. De vinner duellene i boksen og scorer på det. Så får vi et mål på dødball og etter det er vi best. Vi prøver og vi gambler kontrollert og får noen store muligheter på slutten, sier Pedersen.

Til slutt sitter Pedersen igjen med en følelse av at resultatet var ok, selv om det ble litt kjefting på dommeren på slutten.

– Hva kjefter du på dommeren for?

– Alt!

Pedersen ler godt, og påpeker at Start ikke fikk straffer eller cornere treneren mener klubben skulle hatt.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer