KRS247.no

Henter værvarsel...

– En av våre bedre omganger

Start klarte å sikre seg sesongens åttende uavgjort mot en av medaljekandidatene. Og kapteinen er fornøyd til tross for at laget nå har gått 35 kamper uten seier.

– Vi kom litt dårlig ut i starten der vi ble spilt veldig lave, og så gjør vi noen justeringer i pausen som slår veldig bra ut. Vi greier å stå høyere med laget og setter presset høyere på deres banehalvdel. Vi får til mange brudd og skaper mange sjanser og spiller fin fotball, så det var en veldig bra 2. omgang. Jeg synes det er fortjent at vi scorer 1-1, kunne fort fått 2-1 også, men Strømsgodset er et meget bra hjemmelag, så det var sterkt av oss å få med oss poeng herfra, sier Rolf Daniel Vikstøl til KRS247.

Kampens første mål kom etter 27 minutters spill da Marcus Pedersen satte sikkert inn straffesparket som var av det kontroversielle slaget.

– Slik jeg ser det, så går han (Mounir Hamoud) etter straffe og legger seg før Dulee (Johnson) treffer ham. For meg fra min posisjon så det ut som lating, men jeg har ikke fått sett situasjonen igjen. Men min første reaksjon var at straffen virket veldig billig, forteller Vikstøl.

TV-bildene viser noe kontakt, men at Hamoud la seg ganske lett i bakken. Men han var ikke den eneste spilleren som trodde Marienlyst var en teaterscene. I en nesten tilsvarende situasjonen like før slutt, la Flamur Kastrati seg ned innenfor Starts 16-meter på stillingen 1-1. Da valgte dagens dommer Kai Erik Steen å blåse mot Kastrati som fikk gult kort for filming.

Start viste seg uansett fra en helt annen side, både da Daniel Aase ble byttet ut i pausen, og da Lars-Jørgen Salvesen kom inn for Dulee Johnson.

– Det var vanvittig mye positivt i 2. omgang i dag og vi tar med oss mye positivt spill. Vi greier å skape mye sjanser på de, er flinke til å holde ballen i laget og vi greier å spille oss gjennom ledd og komme til fine muligheter. Så vi tar med oss mye positivt og for et lag som oss som har slitt store deler av sesongen så er det viktig å ta med oss det positive fra denne kampen som vi kan bygge videre på. Det var godt å se at vi klarte å gi Strømsgodset kamp om poengene, avslutter Starts kaptein.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/278265027″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]