Annonse

– En av mine beste kamper


Matthias Vilhjalmsson. Foto: Lars Gunnar Bergstad

Matthias Vilhjalmsson er tilbake på toppen av toppscorerlisten i Start, som en spiss skal være. Han synes det var fint å score mål igjen og ser på dagens kamp som en av de beste han har gjort i gult og svart.

– Jeg følte meg mye bedre denne kampen, sier «Matti» til KRS247, og sikter til forrige kamp mot Mjøndalen hvor han ble matchvinner, men følte ikke at det var en god kamp.

Han synes det var veldig kjekt å score mål igjen, men Matti skulle ønsket at laget klarte å holde på ledelsen og iallfall sikret ett poeng.

– Vi må være tøffere i forsvaret i vår egen 16-meter. Det er altfor enkelt å slippe Braaten til som vi gjorde, og ikke minst la Zahid spille rettvendt hele veien, sier Vilhjalmsson.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer