KRS247.no

Henter værvarsel...

– En av de merkeligste bortekampene

Tromsø-trener Steinar Nilsen synes dagens bortekamp mot Start er en av de merkeligste han har sett. 

– Vi dominerer stort sett hele veien, men vi gjør mange skjebnesvangre feil. Det er utrolig spesielt å stå igjen med null poeng etter å ha hatt nesten 199 sjanser og bare scoret ett mål, sier Steinar Nilsen til KRS247 og benytter samtidig anledningen til å skryte av Håkon Opdal. Han mener Opdal bør få 10 på børsen av de som holder på med sånt.

I andre enden av den skalaen, er definitivt Tromsøs Benny Lekström, som burde sett det første baklengsmålet og som rotet det skikkelig til på det andre baklengsmålet. Han ble da byttet ut før halvtimen var spilt.

– De fleste skjønner nok hvorfor han ble byttet ut. Han er involvert i begge målene og med konkurranse på plassene, må vi bytte ut spillere som ikke gjør jobben sin godt nok og i dag var det på keeperplass, forklarer Steinar Nilsen, som likevel er fornøyd med hvordan laget har begynt å fremstå utover i sesongen. Han tror Tromsø kan finne tilbake til gamle takter og komme seg opp fra sin foreløpige nedrykksplass.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/203729033″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Gjermund Åsen er veldig enig i at Lekström og forsvaret burde vært mer med på de to første baklengsmålene og han føler laget først kom i gang etter at det stod 0-2 i favør Start.

– Det er på G13-nivå å slippe inn et mål direkte fra corner, sier Åsen til KRS247 og mener laget definitivt hadde fortjent mer enn det de sitter igjen med etter kampen. Men Åsen er klar på at det ikke nytter å sutre for lenge over at det ikke ble poeng i dag, for han tror poengene vil komme etter hvert som laget blir mer samspilt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/203729783″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]