KRS247.no

Henter værvarsel...

– En ærlig feiring

Håkon Opdal scoret sitt første mål i karrieren med en innøvd variant fra midtstreken. Han beklaget senere feiringen som kom ganske spontant.

– Det var rett og slett ren idrettsglede over at vi fikk et mål. Det var rett og slett veldig spesielt og utrolig gøy å få oppleve det. Men jeg klarer å sette meg inn i situasjonen til keeperen deres også. Så jeg føler litt med ham, sier Starts redningsmann i begge ender til KRS247.

Han ønsker også å rose jobben de fire foran ham gjorde i kampen, som fikk det spesielt tøft mot slutten.

– Forsvaret får virkelig kjørt seg og de står godt i mot. Vi tar med oss ett poeng fra Ullevaal og det er bra. Men jeg synes vi har for lite etablert spill og blir veldig forsvarende, sier Opdal som ikke ønsker å fokusere for mye på taktikk og tabellsituasjon.

– Vi må ta en kamp om gangen og fokusere på å gjøre det beste vi kan, for vi trenger de poengene vi kan få i alle de kampene som gjenstår. Og klarer vi å unngå for mange baklengsmål, så vil det gå bra. For sjansen er stor for å ta poeng når du slipper inn null eller ett mål. Det har vært vårt fokus i det siste, men vi må ta litt mer føring i kampene, sier Håkon Opdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225579535″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]