Annonse

– En ærlig feiring


Foto: Glenn Faannessen

Håkon Opdal scoret sitt første mål i karrieren med en innøvd variant fra midtstreken. Han beklaget senere feiringen som kom ganske spontant.

– Det var rett og slett ren idrettsglede over at vi fikk et mål. Det var rett og slett veldig spesielt og utrolig gøy å få oppleve det. Men jeg klarer å sette meg inn i situasjonen til keeperen deres også. Så jeg føler litt med ham, sier Starts redningsmann i begge ender til KRS247.

Han ønsker også å rose jobben de fire foran ham gjorde i kampen, som fikk det spesielt tøft mot slutten.

– Forsvaret får virkelig kjørt seg og de står godt i mot. Vi tar med oss ett poeng fra Ullevaal og det er bra. Men jeg synes vi har for lite etablert spill og blir veldig forsvarende, sier Opdal som ikke ønsker å fokusere for mye på taktikk og tabellsituasjon.

– Vi må ta en kamp om gangen og fokusere på å gjøre det beste vi kan, for vi trenger de poengene vi kan få i alle de kampene som gjenstår. Og klarer vi å unngå for mange baklengsmål, så vil det gå bra. For sjansen er stor for å ta poeng når du slipper inn null eller ett mål. Det har vært vårt fokus i det siste, men vi må ta litt mer føring i kampene, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer